***

Умар Ижаев
Разы болма кесинге уа джашауда,
Этген есенг аман ишни халкъынга.
Секген есенг халкъынгы уа башхагъа,
Разы болма кесинге уа джашауда.

Тийген есенг сен адамны хакъына,
Тийнег есенг адамны уа джанына.
Байлыкъ ючюн сатхан эсенг халкъынгы,
Аны бла айтдыргъан эсенг атынгы.

Излей есем аманлыкъ а халкъыма,
Мен аманма ийнаныгъыз сиз анга.



Умар Ижаев
Член союза писателей России