Мыдах болма

Умар Ижаев
Чотунг аман болсасени джашауда,
Мыдах болма кюн да киред булутха.
Хаман турмайд кюн да ийнан булутда,
Сен да чыгъарса мыдах кюнден джарыкъгъа.




Умар Ижаев
Член союза писателей России