Где есть любовь... укр

Злата Боголюбова
Де є любов ...

Любов вітає поміж нас весь час,
Вона присутня в кожному і кожен раз,
Вона є в подиху вітрів зі схилу гір,
І заворожує нас кожен час з натхненням на початок наших дій.

Любов є чарами, що в змозі надихати нас на мир,
Вона є абсолютністю у вічності ритмічності подій,
Вона нас окриляє й зваблює у міцності тенетах почуттів,
Та притаманно їй затягує у свій світ здійснення своїх надій.

Любов є завжди і вона живе безмежну кількість почуттів й життів,
Вона є центром всіх бажань та центром відчуттів,
Любов одна для кожного й любов для всіх одна,
Вона вітає поміж нас захоплюючи в ціпкості взаємних відчуттів.