Перший украjiнський Майдан

Олександр Мачула
Хто знайомий з піснею Олександра Розенбаума „Майдан“, той може підтвердити, що перший майдан в Україні мав місце задовго до 2004 року в місті Одесі, де під час переполоху поліцмейстер Гіловані проковтнув свисток…

02.06.2016