Роберт Геррик. N-19 Наказ и наказание

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-19) Наказ и наказание

Бог милостив, к раскаянию нас
Зовя иль им бичуя всякий раз.


Robert Herrick
19. Calling, and correcting
 
God is not onely mercifull, to call
Men to repent, but when He strikes withall.