бувай, м й любий друже

Лана Гримм
брудні думки замінити брудною реальністю
шило на мило, та чи нам обирати?
твій Всесвіт потрібно негайно у реанімацію
мій всесвіт потрібно негайно за грати

заграти б пісню улюблену та заспокоїтись
та руки звя'зані мотузкою неуміння
я часом так хотіла б уміти роздвоїтись
та Всесвіту байдуже щодо людського хотіння

я часом так хотіла б мати крила й високий дах
щоб падати та летіти, летіти та падати
навіщо Всесвіт зробив з нас таких невдах
які при нагоді спроможні забути, зрадити?

навіщо Всесвіт зробив нас? потрібна підмога
ми всі живемо, ми всі починаєм згасати
твій Всесвіт забрала швидка допомога
мій всесвіт нажаль не вдалось врятувати

бувай