***

Умар Ижаев
Джашау узун бирде, бирде къысха,
Бири сыйлы, бири андан тебен ма ол джолда.
Бири салад бетни алгъа сыйны артха,
Бири салад сыйны мийик ма ол джолда.



Умар Ижаев
Член союза писателей России