***

Умар Ижаев
Бир адамгъа Аллах бергенд адамлыкъны,
Бир адамгъа Аллах бергенд аманлыкъны.
Бир адам ушайды ариу суугъа,
Бири ушайды уруб баргъан кир къобанга.





Умар Ижаев
Член союза писателей России