Езденланы Альбертге

Умар Ижаев
Бир адамны бир адамдан кем этмейме,
Альбертни уа бир адамгъа тенг этмейме.
Сейир тюлмюд, къарачыгъыз тамашагъа,
Джюз адамны акъылы уа бир адамда.

Хар назмусу ушайды бир джашаугъа,
Адам болсун, хансда болсун, турналада,
Сезю бла сурат салыб беред сени аллынга.

Бу байлыгъыд емюрлюкге къарачайны,
Джашау бара англарыкъбыз  биз а аны.
Джылла бара алай болур бизни халкъда!
Туугъан кюню байрам болур къарачайда!




Умар Ижаев
Член союза писателей России