Унутулмагъан игилик

Умар Ижаев
Бир танышым келген эди менге юйге,
«Болушсанг а, къыйын болгъанд»-деб, ишимде.
Болушханем, болумума кере анга,
Бек разыма ма бюгюн да ол адамгъа.

Унутмайды, ол мени бир заманда,
Танышдан да болгъанды керти тенг ол манга.
Мен базама керти адамгъа джашаумда,
Андан бери иши барад аны алгъа…
Кез тиймесин, бурулсун чархы алгъа!




Умар Ижаев
Член союза писателей России