Боташланы Борисге

Умар Ижаев
Ариу тилли, татлы къоллу адамса,
Кеб адамны  кеб ауруудан бакъгъанса.
Кеб адамда барды сени къыйынынг,
Аны ючюн уллуд миллетде сыйынг.
   




Умар Ижаев
Член союза писателей России