Джашаубуз ушайд бизни

Умар Ижаев
Джашауубуз ушайд бизни
Арбаны уа чархына:
Бир къарасанг,
Сен бараса башында.
Бир къарасанг,
Сен бараса балчыкъда…

Бир къарасанг,
Сен джюзесе тенгизде,
Бир къарасанг,
Сен бараса къум тюзде.
Бир къарасанг,
Сен учарса мийикде,
Бир къарасанг,
Сен тураса кийиклей.

Къум тюзде барсакъ да,
Кекде биз учсакъ да.
Арбада барсакъ да,
Джаяулай къалсакъ да.
Бой салайыкъ джашаугъа,
Амал джокъду бу затха.



Умар Ижаев
Член союза писателей России