Очима ти сказав усi слова

Юля Блюсович
Очима ти сказав усі слова -
Ті, що уголос навіть і не скажеш.
Очима ти стріляв - а я жива!
Тільки, ти знаєш, трохи так розтала.

Очима ти торкався моїх губ
І ніжно, пестячи, чіпав волосся.
Очима лоскотав зап'ястя рук,
Ніби пір'їною, мені здалося.

Очима ти так грів, ніби зима!
І огортав теплом мене, мов в казці.
Очима ти стріляв - а я жива!
У відповідь стрілятиму, як вдасться!

03/06/2016
Юля Блюсович