Школа в Карпиловке. Випускникам 2016 укр. язык

Пётр Лавренчук
   Випускникам 2016 року  Карпилівcької ЗОШ І-ІІІ ст. присвячується...

Відлітають зі шкільного гнізда пташенята,
Хмари в небі не чорні,але темно-сірі.
Тільки розкрили на світ свої оченята:
Вишукані,красиві,чемні,мудрі ,милі.

Їх у мандри зове життя дорога,
Вони готові до бою за щастя,але не рішучі,
Батьківська порада,та мамина настанова,
Вони здолають бараки,гори вогонь та кручі.

На Девоші перший світанок дорослого життя,
Пробачте за досліди екзаменаційного фіналу!
Батькам та вчителям принесіть щире каяття,-
Дякуємо,що всі негаразди разом здолали.

Звання випускника Карпилівки гордо несіть,
Не живіть ідеями та життям колишнім,
Краще ніж ми, своє життя та добробут створіть,-
Молимо Бога,щоб все у вас, дорогенькі, вийшло.

Деректор та керівник скажуть мудрі слова,
Перша вчителька окропить дорогу слізьми,
Від шкільного порогу вас чекає дорога нова,
Не будьте вовкам,а живіть добрими українськими людьми.