Потр бно

Харуно Харуно
Потрібно вміти пробачати,
І бути вдячними, завжди,
Потрібно вміти, цінувати,
Короткі миті у житті ,
І не потрібно забувати,
Людей, які нам це дали,
Хоч біль нам часто очі закриває
І робимо великі помилки,
Та потім, пил наш остиває,
І кажемо, що були  дурні,
Та ми чомусь ,завжди кохаємо,
Не тих найкращих у житті…