Единая Любовь

Юра Эолас-Шанти
ЄДИНА ЛЮБОВ


Ох Серденько миле,
В коханні співає.
Відлуння те щире,
На небі лунає.

Веселка радіє,
Земному Коханню,
Людина та мріє,
В Душі сподіванню...

Бо сила Любові,
Наверне людей!
Та Янгольскі зорі,
Свячених ідей;
На душу людини,
Дарують Світанок!
Цілющу Калину,
Та Сонячний ранок.

Щоб Серденько гріло,
Красиві ті Очі!
Взаємно раділо,
На щире — Дівоче!
Смерекове щастя!
Ланами квітуче!
Небесне Буття —
В любові цілюще!

Хай кожна Людина,
Що Віре в Кохання,
Пізнає “Єдину!” -
Стежину “Навчання!”
Та в Серці своєму,
Любов розмовляє!
Насіння Духовне,
Завжди надихає!

І Серце у Небі!
І Небо у Серці!
Це Божа наснага,
Та Мудра відвага!!!

Небесна ця “Манна”,
Це Вічне бажання!
Радійте Ви люди!
За силу Кохання!

2016