Вмить прийду я до тебе

Владимир Солошенко
Вмить прийду я до тебе
Першим променем з неба.
Ще й дощем привітаю —
Щиро любиш, я знаю.

З неба лину росою,
Не залишу з журбою.
Вітром тихим повію,
Ніжно серце зігрію.

Гряне дощик з грозою —
Буду поряд з тобою.
Як зоря ти вечірня,
Вік любов мені вірна.