Украине

Татьяна Школяренко
УКРАЇНО,рідний краю,
Я від розпачу згораю!
Треба жити-процвітати-
Мені ж хочеться ридати.
Твої діти,як бандити,
Пам"ятники розбивають,
На цвинтарях-витворяють.
Дурять банки трударів,
Зник буряк з наших полів.
Засівають рапсом все,
Слава Богу,він росте.
У коморах хліб гниє,
Та дядечко не дає
Ціну знизити за нього.
Наплювать йому на того,
Хто у літню пору жав
І врожай високий ждав.

Все знецінилось у нас.
За кордоном-екстра клас!
Хоч освіту вищу маєш-
Полуницю вибираєш.
За кордоном ти ніхто-
У нас дома "конь в пальто".
Ціни все собі зростають,
А прилавки процвітають.
Все для нашого народу:
Заказали і погоду,
Щоб ,бува,не всі ми разом
Замерзали з синім газом.
За квартиру чим платить?
Без роботи що робить?
Добре тим,хто у столиці,
Хоч дадуть разок по пиці
У тролейьусі міському
(Дуже тісно стало в ньому),

То ж наснилося студенту,
Що карету взяв в аренду.
В ній в метро мчить по столиці
Й піт аж котиться по пиці.
Від красивої оплати
Йому хочеться волати.
БО платити мусить нині
Неабиякі він гривні!
Не життя,а просто рай.
Сів на воза-і пиляй!
Подивився навкруги:
Дівки смалять цигарки,
А метро їм для тусовки,
Бо полопались кросовки.
Де ж їм грошей,бідним взять,
Щоб де-інде погулять?

Депутати діло знають-
На  АТО усе звертають.
Кулакам дають свободу
Кращу,ніж сво"му народу.
Виборами люд лякають
(На них гроші вони мають!)
Тільки  з кого вибирати,
До кормушки залучати?
Всі бандити владу мають,
Тут шикують,там гуляють.
Їм на люд цей наплювать,
То ж нам треба виживать.
Не звать НАТО на підмогу,
Самим гада брать за роги.
 Та молитись краще Богу...

Ось такі у нас діла.
Слава владі і хвала.
2:36     02.06.2016.