Надежде

Татьяна Школяренко
Надія повернулася додому!!!
Не зваживши на переліт і втому,
Ступа на землю босими ногами,
Пірна в обійми України-мами!

Ти стала символом незламності країни!
Ти гідна слави,донько України!
Нікому українців не здолати!
Ніколи на колінах не стояти!

Батькам на зміну діти підростають.
Вони на вірність ненці присягають.
Їх прикладом своїм навчила ти,
Як гідність,правду,волю берегти.

Я ж велич України і красу
В своєму серці все життя несу.
 
25.05.2016.