Два вогнi

Виктория Гребенюк Роженкова
А ми були, як два вогні,
Гарячі, пристрасні, та смілі...
У цілім світі лиш одні,
І перші у найважчім ділі...

Твої слова - моя опора,
А погляд твій, як оберіг...
Сльоза скотилася прозора,
Бо ти покинув наш поріг...

Пройде пора,- відійде лихо,
І заспівають солов'ї...
Тебе покличу, любий, тихо,-
В обійми лагідні свої...
05 06 2016 р
Вікторія Р