ФIнаL

Анастасия Наконечная 2
Я відчуваю,що дуже близько
історії фінал.
Такий відвертий та урочистий:
життєвих змін сигнал.

Нехай усе мине безслізно,
без непотрібних слів.
Ти будеш сумувати,звісно,
але наш час зотлів!..