***

Умар Ижаев
Тюйюшелле экеулен а орамда,               
Бири кючлюд, бири къарыусузду алада.

Барысы уа билелле ичлеринде,
Къарыусузну терс болмагъанын тюбюнде.

Заман алай болгъан болур бусагъатда,
Кючлю болсанг, терс болсанг да харс уралла адамла.




Умар Ижаев
Член союза писателей России