Келюм къалмайды кишиге

Умар Ижаев
Кеб адамгъа мен ачханма джюрегими,
Бек аз адам англагъанды мени керти.
Кеб адамгъа излегенме игиликни,
Бек аз адам англагъанды аны керти.

Къыйын болса келиучандыла ала манга,
Аякъ тиреселе къачыучандыла бек узакъгъа.
Юренгенме, юренгенме мен ол затха,
Мени келюм къалмайды бир адамгъа.




Умар Ижаев
Член союза писателей России