Кимме мен?

Умар Ижаев
Кеб кере уа соруучанма кесиме:
«Къайдан къайры барама?» – деб, бу джерде.
«Кимме мен?» -деб, соруучанма кесиме,
Джуаб табмай мен къалама сезюме. …………………….

«Ариу къызла, ариу джашла, сюйгенле,
Болгъан болурла биз джашагъан джерледе?»
Ол сорууну кебле соргъан болурла кеслерине,
Минг джылланы мындан алгъа ёмюрледе.



Умар Ижаев
Член союза писателей России