Къууанч бла къайтсынла!

Умар Ижаев
Къууанч барад уллу ариу арбазда,
Ашыралла бир уланы Ата джуртну сакъларгъа.
Этедиле алгъыш къартла, джашла, анала:
«Къуанч бла барыб къайт»-деб, ызынга!

Хар кетген а къарачайда уланла,
Къуанч бла къайтсынла ызларына!




Умар Ижаев
Член союза писателей России