Впокорююсь перед Тобою, Боже

Ольга Назарова 4
 Впокорююсь перед Тобою, Боже.
 Я без остатку геть уся Твоя.
 Святим життям без Тебе жить не можу,
 В Тобі і сила й міць уся моя.

 Прозріння дай мені і чоловіку,
 І дітям нашим, і моїм сватам.
 В нас запали любов святу, велику.
 Цього прошУ всім сестрам і братам.

 Даруй дивитися лишЕ на Тебе,
 Тобою жити кожен час і мить.
 Нехай стремління линуть лиш до неба,
 Дай палко, гаряче Тебе любить.

 Ти - все, у всьому й над усим, мій Боже.
 Надію всю кладу лише на Тебе.
 З Тобою все в житті здолати зможу.
 Ти надолужиш всі мої потреби.

 Я щиро дякую за все і поклоняюсь
 Єдиному, Живому і Святому.
 Тебе я славлю, Боже, й величаю.
 Дай сил трудитися для Тебе безутомно.

 P.S.
 Я щиро дякую, Господь,
 За написання ось цьогО вірша.
 Від мене погляд Свій ніколи не відводь.
 Я хочу вірним буть Твоїм дитям.