На майданi, бiля церкви

Олег Калугин
На майданi, бiля церкви
Революцiя iде.
Хай майдан усi гукнули
Гей- Європу  позове.

Так Тарас Шевченко тоже
Думав, що наступит час
Будуть вiльно жити люды
А мiняЄтся лиш  власть!

А Європа вся в турботах
Їхнiх  геїв не хотять
Гейпаради государствам
Мiзантроп всiм навязать.

Всё людьске iз душ убито
На майданi в судный день
И Клычко и Тягнибока
Українцев  вiддають

Той хто зраднику заплатить
Щоб настроiть свiй народ
Вiн стороннiй для народа
Бо давно живе в ЕС.

Прощавайте, жде вас рабство
Вам поки що не понять
Для Європи ви есть пастка
Україну наказать.

На планетi  гибнуть люди
А Європi  просто рай
Є прибуток їм от кровi
Чаще зустрiч гейпарад.

   фото интернет
автор: Зак Людмила