Просто...

Татта Дзалатти
Уходила
любовь.
безнадежно…
мучительно…
туго…

Как вердикт
докторов
повторял
наставления
друга:

«Просто
вычеркни  боль.
удали,
как контакт
в телефоне.

Просто
слово «любовь»
замени
на пустое
«не помню».

Просто
встань на волну!
Сделай
первый прыжок
с парашютом!

Просто
все «почему»
преврати
в непростое
«забуду».

Просто........?