Коханий

Яна Хомич
Коханий, мій коханий,
Пливуть думки про тебе.
Коханий, мій коханий,
Не можу я без тебе.

Я звикла, що не має тебе,
Бо ти далеко,
Але не можу звикнуть,
Що буду я без тебе.

Ти став чужим, холодним,
Далеким та байдужим.
Моє кохання може
Зцілити твою душу.

Коханий мій коханий
Невже я марно мрію.
Коханий, мій коханий
Скажи чи я зумію

Створити наш дім щастя,
Повірити в майбутнє.
Коханий, мій коханий
Моїм ти можеш бути.

Ти виріши  нарешті
Для тебе що важливо
Поринути у вихор,
Чи жити нам щасливо.