амнезия песочные часы

Маха Иванова
mydarlingwhispers.tumblr.com

trapped in an hourglass.
I’m too sensitive at times
a moment of insecurity
lies on my lips
bloody and bruised
my heart, a distant beat
feels like I am bleeding out
sometimes…slowly
my words get trapped
in my thoughts,
and for some reason
I’ve seem to have caught amnesia
**************

Я слишком чувствительна в момент
опасности,  лежащей на моих губах.
Все кровавое и в синяках мое сердце
               бьется издалека,
                чувствует,
             как истекаю кровью …
   медленно. Мои слова попадают
в ловушку моих мыслей, и почему-то
    мне кажется, что я в забытьи