Тобi

Просто Лю
Вкрию тебе мережевом
          З пелюсток моiх дотикiв ,
 Обiйму тебе крилами
           Нiжно,лагiдно..
Не сумуй,мое небо хмарне ,
Я з тобою,мое серце чюйне..

ЗаколИсаю спiвом зоряним
              З перлин моiх поцiлункiв ,
Вмию зранене серце росами
              Духм'яними ,чистими..
Не сумуй,мiй ранок туманний,
Я з тобою,моя дУше весЕлкова..