Начало Евро-2016 по футболу. укр. язык

Пётр Лавренчук
Вже команди трохи у Франції пограли,
Пеші поразки,нічії,та перемоги здобули.
Вболівальники трохи кулаки порозминали,-
Багато пива,французького вина в себе влили.

Французька збірна грала неначе з просоння,
Румуни в обороні були "красавчики",
Але доля посміхнулася господарям сьогодні
Під самий кінець забили вирішаьного мячика.

Переможна нічия з Англією россіян,
Вболівальники хамством радість занапастили,
Як на фронті,- ракетниця і пішли на таран-
Цікаво,- скільки синців та гуль англійцям набили!?

На два голи молодої команди Уельсу
Словенці відповіли лише у відповідь одним,
Гол- красень потрапив у французьку  прессу,-
Жоден воротар, не вийшов  воріт "сухим".

Сьогодні розпочне збірна України,
Пишуть що наші хлопці-козаки до бою готові,
Окно в  футбольну Европу ми все ж відкрили.
Не буде обмаль вболівальників любові.))))))))))))

Ми не просимо перемоги над чемпіонами світу,
Нам би переможну нічию,щоб настрій підняти!
Німецька команда машина сильна,ніде правди діти-
Треба Федецькому і компанії, уважно оборону тримати.

Вийдуть козаки в Ліллі на футбольну битву,
Нехай все складеться для них "лячно"( добре, польськ мова)
Памятаємо:Дюнкерк,Корсунь,Зборов та Жовкву,-
Але нажаль, було в історії і  Берестечко.