Щастя

Казимир Хрусталь
У літеплі своєї мрії
Стежки до щастя ти шукав.
Аж так плекав свої надії,
Що сам у себе їх покрав.

Надія... Кепський то супутник -
Причина всіх розчарувань.
Бажання - це Бермуд трикутник
У світі марних сподівань.

Ті мрії є ілюзій діти,
Які без поклику душі.
Куди ж ту істину подіти?
Потужна дія - то рушій.

У мріях, людях та подіях
Даремно щастя не шукай.
Воно ховається в верхів'ях
Душі твоєї. Там і рай...

Вінниця
21:30 04.05.2016