стежина до раю

Петро Романчук
я віддам тобі серце
тільки ти попроси
закохався я в тебе
тільки ти не мовчи
забирай все що маю
лиш від мене не йди
по стежинці до раю
ти мене приведи
давай разом підемо
ми з тобою туди
де кохання знайдемо
де є щастя завжди!..