Искала укр. версия

Екатерина Вадимовна Глазунова
Оригинальный текст и музыка - Земфира

я шукала тебе у плинності років
шукала тебе у смутку всіх дворів
в журналах, в кіно, у друзях і в сім'ї,
й коли знайшла - з розуму зійшла

з мрій моїх ти прийшла,
неначе з альбомів,
де я малювала тебе гуашшю

далі були дзвінки, нічні, бо більше сліз
і нерви були, кохання теж було
але не мої ці старі зазноби
палимо кожні п'ять
бо втомились дуже

з мрій моїх ти зійшла,
неначе з альбомів,
де я малювала тебе гуашшю

роками довгими
ночима темними
роками довгими

з мрій моїх ти зійшла,
неначе з альбомів,
де я малювала тебе гуашшю

з мрій моїх ти зійшла,
неначе з альбомів,
де я малювала тебе гуашшю

я шукала тебе у плинності років
шукала тебе у смутку всіх дворів
в журналах, в кіно, у друзях і в сім'ї,
шукала тебе ночима-чима-чима-чима-чима