***

Харуно Харуно
В молитві йду завжди до Нього,
Він чує всі мої думки,
Та не Відвернеться, ніколи,
Від Своєї рідної дочки,
Завжди зі мною, біля мене,
Всі Терпить вихідки мої.

І знову в відчаї приходжу
«Прошу , благаю все прости!»
Я не слухняна є дитина,
Не зрахувати всі гріхи,
Та Він ніколи не покине,
Небесний Батько мій Святий!