Запах томатного соку

Игорь Герасименко Кременчугский
У літній полудень ми готували борщ
і з овочами давніми і свіжими.
Отак і почуття різняться, бо ж
одні з`явились, інші в зиму вижили.

Весна в очах сіяє і в садах,
і шлях у рік ми з легкістю осилимо.
Але в серцях чомусь, палкий, запах
томатний сік туманами осінніми.

11-12.06.2016