Spij dobrze

Алла Польская
SPIJ DOBRZE

 
Spij dobrze, kochanie, jak dziecko w zlobie,
Gdyz zakochana jestem ciagle, w Tobie.
Masz swoje miejsce w mej podswiadomosci,
Cudownie zyje sie, gdy przebywasz w milosci.

23-08-2014

                ***
AP ( wersja oryginalna)