Багата любов

Петро Романчук
Багата на прекраси та на гроші,
твоє лице та зовнішність хороші
і незвичайне щось в твоїх очах
він раптом глянув - закохався враз.
І хоч не вірив що дозволиш підійти
та все ж спромігся в собі сили він знайти
і підійшов - ти не ховала очі
зробила вигляд що його ти хочеш
і якось легко вам удвох так стало
все закрутилось так як не чекали
занадто швидко ти війшла у роль
аж спалахнув між вами той вогонь
що ти й забула - то була лиш гра
вже безліч ночей ти з ним провела
як схаменулась, як прийшли думки
тоді схотіла від його піти
та не давало щось в твоїй душі
бо пам'ятала що було вночі
та все з рішила - якось проживе
а ти для ігор ще когось знайдеш
та вийшло так що він вже не один
а ти шукаєш тих нічних годин...