бродяга я

Адель Еникеев
tramp

1.)
I am a gypsy, I am a tramp -
Don't need a visa, don't need a stamp
And my ship like me is free!
She loves me or me loves she??
Certain men of certain age 
Carry on an ID badge
Carry on a dream to be free
Oh, my fate
My destiny!
Take me
Sweet home
Take me-take me home
Sweet home...sweet home...sweet home...
Life will tease me there, tease
Jee whiz!

2.)
Twenty-five degrees east- south
I'd first saw a sharp shark's mouth
To an inhuman centipede with my own arm was given a feed
I'm a snowman in a hell, feeling pretty-pretty well
Though apparently mature,
Not a bit, a cent obscure
Take me
Sweet home
Take me-take me home
Sweet home...sweet home...sweet home...
Life will tease me there, tease
Jee whiz!

3.)
I am an Indian, Canuck
Gypsy-Jewish at first look
But I have a Russian soul
Though admire Super Bowl,
Being a tramp for many years
I remember home affairs-
Nothing pleases me such and much
As a potato coach attach
(Take me
Sweet home
Take me-take me home
Sweet home...sweet home...sweet home...
Life will tease me there, tease
Jee whiz!)