Грустим, верим, надеемся. укр. язык

Пётр Лавренчук
 
  Сумуємо,віримо , сподіваємося.
           Розумію біль вболівальників України на Евро 2016.

Не плач маленький львівський вболівальнику,
Не сумуй мячику, ти ще залетиш в ворота.
Ми чужі на цьому "футбольному празнику",
Не боролися, до останньої краплі крові та поту.

Родина Бабенчиків,ви справжні патріоти,
Як і всі ті, що вам з візами допомогали,
Хтось дуже погано, робив свою роботу,
І українці дві вирішальні гри програли.

Не будемо порсатись в брудній білизні,
Це є кому робити, тільки не нам.
По успіху на Евро справимо тризну,
Віра та надія, найкращий зараз бальзам.

Ми віримо в тебе,хлопчина з Киева,Дніпра,Львова,
Ти підростеш і їм покажеш "де раки зимують",
І німцям та Ірландцям забєш, не одного гола,
Вас як переможців не раз вболівальники вшанують.

Наша збірна справді була "найдешевша"
Це важливо:гроші, честь та майстерність.
Ми вилетіли футбольного  Евро 2016 перші.
Скупою була воля до перемоги та чесність.

Наша збірна буде грати в красивий футбол,
Рани загояться і бабенчики підростуть,
Тільки б тренер та спонсор цих козаків знайшов,
А вони їх,напевно, не підведуть.