***

Ночные Огни
Тремтячий подих й ніч проклята,
Тримай подалі сльози гіркоти.
Закрита книга й та почата,
Бери мене в полон і відпусти.

Візьми мене в полон страждання,
Своїх забутих і невартих мрій.
Кидай у жерло чорного кохання,
Де буде пам'ять про початок твій.

Та пелена,що закриває очі,
Закрила вікна в серце,що живе.
Такі недоспані і неспокійні ночі,
Твою любов, як щит бере.

Забудь до смерті,мій останній погляд,
Забудь з народження моє складне ім'я.
Знайди того,хто буде завжди поряд.
Знайди свою печаль, вона твоя.