Czytaj mnie, czytaj!

Алла Польская
CZYTAJ MNIE, CZYTAJ !
 

Czytaj mnie, kochanie, czytaj !
Strony ksiazki, jak zycia przerzucaj,
Przemysl, zastanow sie, pamietaj,
Ze pisze dla Ciebie zazwyczaj.
W Internecie mnie teraz szukaj!
Czytaj mnie, czytaj !


04-07-2015
               
                ***

AP (wersja oryginalna)