Молитва

Буркан Светлана
схилила голову в молитві моя дочка моя дитина
шепочуть губи щось тихенько
молись молись моя рідненька
нехай почує наш всевишній
твою таку палку моитву
плач моя доню і проси
нехай простить нам всі гріхи
а я твоя старенька мати
ікону буду вишивати
де хрестики на полотні
мої поклони до землі
де кожен шовчик і стібок
наступний до молитви крок
коли закінчу вишиванку
змайструю їй дубову рамку
повісь її на білу стіну
молись молись моя дитино