life

Ярослав Донец
Коли здається, що нічого не змінити
І всім говориш, що тобі пора
ти не каву гріти йдеш і не палити
бо знаєш,що рятує лиш (тебе) вона.
Коли беру гітару в руки
Отримую шалений кайф
І рвуть мене шалені звуки
Від нині це для мене life.

Бажання основний двигун душі
його нічим не подолати
у кожного є думки дурні такі,
Що вголос краще не казати.
Коли беру гітару в руки
отримую шалений кайф
рвуть мене шалені звуки
Віднині це для мене life.