Дорогий подарунок

Наталья Светлая 7
Недавно син мені подарував
Букет чудових лісових дзвіночків.
Напевне, з думкою про мене він їх рвав.
Я Богу дякую за тебе, мій синочок,
І за любов синівську, за увагу,
А ще за серця щирість, доброту,
За небайдужість до чужого горя, за відвагу
І за уміння всюди бачити красу.