Приглашение в музей

Наталья Лопашко
               Прийдіть в музей, з’єднайте покоління,               
               Бо саме тут ця єдність  ожива,
               Землі святої  душу і коріння
               Музей пестливо у руках  трима.

Душа  землі, що Троїцькою зветься,
І   пам'ять, що жива на всі віки,
У цих музейних залах  збережеться,
Як тихий, нескінченний плин  ріки.
15.06.2016