Пташка

Радмила Данс
Пташка заблукала…
Біла туга застилає серце і світ меркне в очах…
Не спи, пташечко!
Поринь у небо!
Там сяє мідна тарілка – дороговказ.
Буває ж таке – мідь дорожча за золото…

(2011)