Пiсля працi

Дарья Луна Лунина
Після праці милувались,
І з коханим цілувались.
Тепло наче біля пічки
Поряд з тим, з ким бути звично.

Тіл долонями торкались,
Знову, знову забувались.
Очі пристрасттю горіли,
Вже не вистачало сили

Стримати вогонь. Цілунок,
Як найбільший подарунок.
І нехай, нам заздрять зорі!
Ми в коханні наче в морі—

Змокнемо і згоримо.
Та останні сили зберемо
Та ще сили на останок,
Поряд привітати ранок.

18.06.16