Краса спасе св т

Олег Недилько
Посохли дерева, пожовкла трава
Птахи полетіли, шукати добра.
Узяв я сокиру, лопату я взяв,
Зрубав злі дерева, траву покопав,
Посіяв я сім’я, садок насадив,
Присів відпочити - прийшла дітвора
А з нею разом і думка прийшла,
Аби всі на світі робили добро
З любов’ю, з душею
То все б зацвіло,
Птахи повернулись у рідне село.
Кохайте же Землю, кохайте свій краї
Краса повернеться – та буде нам рай.

жовтень 2013 року